100 stuks Kip waterer Automatische tepel drinker Kip invoer 360 drinken Kooien apparatuur Kwartel Waterer

100 stuks Kip waterer Automatische tepel drinker Kip invoer 360 drinken Kooien apparatuur Kwartel Waterer

€19.21 €14.40
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
 • Tags: incub, kip, kippenhok, kip water, invoer kip, boerderij gereedschap, kip plukker machine rubber, cock kooien, kip huis, kooi voor konijn.

Naam: Kip Waterer Tepel Materiaal: Hoge kwaliteit kunststof + Rvs Kleur: Rood of Geel Diameter: 8 mm Geschikt voor: Kippen, kwartels, konijnen en ander pluimvee Verpakking: 100 stuks Verzendkosten ◆ Wij doorgaans uw order binnen 48 uur nadat uw betaling is ontvangen. ◆ De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren, is het meestal 10-30 dagen per gewone post(Searchly.nl Standaard Verzending,epacket,china post air mail, enz.). ◆ U kunt bijhouden van uw pakket op de volgende website met behulp van uw tracking nummer: http://www.17track.net/zh-cn ◆ Als u uw aankoop bescherming time is running out, maar u nog steeds niet ontvangen het item, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het uitbreiden van Beschermende moment van de bestelling. 1. Als u tevreden bent met onze producten en onze service, neem dan een minuut om ons een positiver feedback met 5 sterren. 2. Als u een probleem hebt,aarzel dan niet om contact met ons op voor een oplossing.We moeten proberen ons best om u te helpen.

Naam: Kip tepel drinkers hangende Kop Materiaal: hoogwaardige kunststof Kleur: Geel Buis diameter: 25 mm Verpakking: 10 Stuks Verzendkosten ◆ Wij doorgaans uw order binnen 48 uur nadat uw betaling is ontvangen. ◆ De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren, is het meestal 10-30 dagen per gewone post(Searchly.nl Standaard Verzending,epacket,china post air mail, enz.). ◆ U kunt bijhouden van uw pakket op de volgende website met behulp van uw tracking nummer: http://www.17track.net/zh-cn ◆ Als u uw aankoop bescherming time is running out, maar u nog steeds niet ontvangen het item, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het uitbreiden van Beschermende moment van de bestelling. 1. Als u tevreden bent met onze producten en onze service, neem dan een minuut om ons een positiver feedback met 5 sterren. 2. Als u een probleem hebt,aarzel dan niet om contact met ons op voor een oplossing.We moeten proberen ons best om u te helpen.

Verkoper Aanbevelingen

 • Beschikt over 1: Tepel drinker kraan
 • Model Aantal: Kip Waterer Tepel
 • Materiaal: Roestvrij Staal
 • Kenmerken: tepel drinkers
 • Verpakking: 100 Stuks
 • Dieren Van De Boerderij Type: kip
 • Merknaam: Talk-Tevreden
 • Naam: Kip Vogels Waterer Tepel
 • Type: Boerderij Dieren
 • kleur: Rood of Geel

5

a tiempo, gracias

5

The article is very good no ubo no problem

5

Excellent