Nieuwe originele 7 inch capacitive touch screen tablet computer scherm HS1283A V0 0212 digitizer glas sensor 176MM*99MM

Nieuwe originele 7 inch capacitive touch screen tablet computer scherm HS1283A V0 0212 digitizer glas sensor 176MM*99MM

€5.95
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: korg pa4x, fm707101kd, 8 lcd-hsd088ipw1, de nexus 7 2e, bg2 u01, auo lcd-display, a1489, ipad touch-scherm van ipad mini 3, excelvan sensor, L42.

Om dit te kopen aanraakscherm,dan kunt u uw tablet om te controleren of de tablet-model en het touch screen vorm Omdat er verschillende touch screen voor dezelfde tablet. Om dit te kopen-scherm,opent u het apparaat zo in dat het scherm connector kabel en de van het scherm.

Omdat er sommige telefoons/tablets met verschillende scherm-connector kabel voor hetzelfde model.

We kunnen garanderen u die compatibel is met uw apparaat als uw scherm is met dezelfde connector kabel en het scherm vorm als onze picturest.

Voor Kabel-code, moet u controleren of uw originele tv met kabel-code is dezelfde als die van onze lijst is de verkoop met kabel-code voordat u de aankoop.

Alle Schermen zijn 100% getest voor verzending.Wanneer u het ontvangt, gelieve te testen voor de installatie.

Als de productie werd veranderd de kabel code voor verschillende produceren tijd.

De kabel code kan anders zijn als de lijst/foto ' s,maar u ontvangen zal de exacte pasvorm van uw tablet als uw tablet met de code zoals vermeld.als je niet kunt accepteren deze, gelieve niet te kopen.VASTSTELLEND ik shop goederen kan alleen zorgen voor het normaal gebruik, niet garanderen dat de nummer één op één, na de koper heeft ontvangen, de goederen, de goederen, zonder enige problemen, zodat het productieproces, de verschillende codering zal leiden tot geschillen zullen niet een reden zijn.Let op de grootte en de kleur en uw touchscreen nummer, anders zal ik random verzenden volgens de inventaris!!!http://Searchly.nl/store/907895About verzending: Het is gratis verzending sturen wij de goederen door HongKong post, China post of andere Post.Het duurt ongeveer 10-30 dagen volgens coutnries en gebieden Als u een snelle levering,zoals DHL,UPS,FEDEX...ect, neem dan contact met ons op ,wij zullen veranderen cacuate de verzendkosten voor u.Retourneren en feedback 1. Ten eerste, zullen alle items worden getest voor verzending aan u. 2. Wanneer je pakket ontvangen,controleer pakket ten eerste, als het goed is of demaged. 3. Alle retouren moeten worden geïnformeerd alvorens terug te keren. 4. De Koper moet de verkoper te informeren van alle geretourneerde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket.Wij behouden ons het recht voor te weigeren de eis dat informeert de verkoper langer dan 7 dagen. 5. Voordat u koopt,kijk dan zaken als het excatly je nodig hebt.Wanneer u het ontvangen van goederen, als je merkt dat het niet is wat u nodig hebt.In dit geval, als u wilt dat om te ruilen ,de met de koper te betalen op 2 manieren verzendkosten . 6. De geretourneerde artikelen moeten alle originele verpakking en in goede staat. 7. Verzendkosten en verzekering lading is nietterugbetaalbaar voor restitutie van of een nieuwe zending. 8. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

  • Compatibel Merk: Universeel
  • Scherm Type: Het Capacitieve Scherm
  • Merknaam: HNSHHS
  • Scherm Grootte: 7~10 Inch
  • Product Type: Tablet-Touch Panel
  • Model Aantal: hs1283a