80kV Hoge Spanning Puls Generator Omvormer Super Arc Ontsteking Puls Module 6-12V functie generator

80kV Hoge Spanning Puls Generator Omvormer Super Arc Ontsteking Puls Module 6-12V functie generator

€7.67 €4.14
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: signaal functie generator, 12v voltage generator, de macht van de wind, xr2206, plant robot, arc hoge spanning, willekeurige generator, pwm, signaal generator audio, dds generator diy.

80kV Hoge Spanning Puls Generator Omvormer Super Arc Ontsteking Puls Module 6-12V

Eigenschappen: de Hoge temperatuur van de arc ontsteker, met 6-12v hoog vermogen, onmiddellijk ontsteken sigaret & papier, kan het werk voor 20 seconden continu, en een hoge frequentie, goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik.Het kan worden gebruikt als een hoge spanning bron voor high school science experiment, elektronisch instrument, negatieve ionen generator en weinig wetenschap.Het kan leiden tot een hoge temperatuur en een hoge frequentie arc, kan gemakkelijk ontsteken van brandbaar.Volgens de tesla coil principe, de module-uitgangen hoge spanning puls huidige, klein volume en een hoge efficiëntie.De perifere circuit is eenvoudig (sluit gewoon de schakelaar, het Installeren van de batterij), de ontlading intensiteit is gewelddadig.

Specificaties:

Afmetingen: 65*24*22mm/2.6*0.94*0.9 inch

Input voltage: 6V-12V

Ingangsstroom: 0.5 A-2A(afhankelijk van de ingangsspanning)

Input line lengte: ongeveer 10cm/3,94 inch

High Voltage type: DC type

Uitgang voltage: over 80KV (let op de veiligheid bij gebruik)

Uitgangsstroom: 0.5 A

Output-lijn lengte: ongeveer 10cm/3,94 inch

Hoge spanning polen ontsteking op afstand: ≤1.5 cm(1,5 cm is de maximale afstand, 1cm is beter)

Opmerking:

1.De ingang van de kracht van de 6-12v uitgang twee niveaus van de terminal kan produceren 1,5 cm lengte paars hoge temperatuur van de boog, directe ontsteking papier, high voltage van de lijn kan ook de lozing van metalen lichaam, werkt zonder een scheur geluid.

2.Op de input vermogen: 3.7-v-batterij kan worden gebruikt in de serie, zoals 18650 batterij, idle-cel batterij van de telefoon (om de bescherming te verwijderen van bestuur, aanbevolen capaciteit boven 2000mAh) of Nikkel-cadmium - /Nimh batterij pack, 4V of 12V lood-Zuur accu ' s(12V accu werkt het beste)

Module Gebruik Voorzorgsmaatregelen:

1. Vermijd macht op wanneer er Geen belasting is.Moet u van de juiste afstand voor high-voltage aansluiting voordat de stroom op, hoogspanningslijn arc afstand is evenredig met de spanning van de accu en capaciteit.

2. De test arc afstand van de korte en lange experimentele, Het is verboden hoger is dan de maximale afstand met een boog( ).Anders, energie kan niet worden uitgebracht door een te hoge spanning, die gemakkelijk beschadigd modules.

3. De module vermogen, de interne is niet gemakkelijk voor hittedissipatie, zodat kan het niet werken voor een lange tijd.

4.Om te bepalen of de capaciteit van de accu kan rijden het maximale uitgangsvermogen is de manier om te meten de spanning van de batterij wanneer de boog staat .

5. Kleine capaciteit series accu 7.2 V, spanning zal dalen tot ongeveer 4V wanneer het een boog vormen , hoe kleiner de capaciteit, hoe lager de spanning zal worden.Het is aanbevolen gebruik te maken van bovenstaande 2000MA , is het beter om te kiezen boven 4000MA batterij.

Pakket Inbegrepen:

1 x Hoge Spanning Puls Generator

Opmerking:

1.De kracht de tijd is niet boven de 20 seconden per keer.Sinds de macht van de output is sterk, het moet worden aangedreven door een oplaadbare batterij of accu.Een onjuiste spanning en lang werk zal gemakkelijk schade aan de hoge spanning van de module.Wees voorzichtig bij het testen en in gebruik!

2. Ontsteken op afstand houden binnen 1cm, alstublieft.

  • Merknaam: VBESTLIFE
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • DIY Levert: ELEKTRISCHE
  • Model Aantal: Hoge Spanning Puls Generator
  • Certificering: GEEN

5

Quick delivery, thank you