Touchpad-knop voor HP Stream 11 Pro TPN-Q154

Touchpad-knop voor HP Stream 11 Pro TPN-Q154

€21.89 €20.79
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: mini pc ronde, mini pool, fiets zadel breed, xyc, hp stream, ht pro 17, 2 lan-poort adapter, intel j1800, 8 bit kit, 2 lan.

Welkom in onze winkel

touchpad-knop voor HP Stream 11 Pro TPN-Q154

ongeveer 90-95%van de nieuwe getest goed.kleur:blauw,zwart ,roze

Ps:we hebben allerlei kleuren wiel,als wat u nodig heeft is niet te zien op het,vriendelijk contact met mij op diretclty.dank u.

Verzendkosten express manier

1. De goederen zullen worden verzonden zonder tracking-nummer binnen 1-7 business werkdagen.na bevestigde betaling.

2. De goederen kunnen worden geleverd door uw keuze.Als de curiers of de post met tracking nummer.We zullen provider u met de bijgewerkte verzendkosten als per uw verzoek.De volgende is de verwachte levertijd voor de verschillende verschepende manier.Neem direct contact met ons op en wij zullen gebruik maken van uw favoriete manier.Wij werken samen met meer express expediteur in China.Dus we kunnen nog meer korting in de vaarweg.

Betalingsvoorwaarden:

1. TT

2. alipay

3. western union

Garantie en beleid voor retourneren

1. ons product is zorgvuldig inspeated door ons.Dus we zijn blij om onze tevredenheid van de koper.

2. Indien de zaken zijn beschadigd.pls op de hoogte van ons binnen 3 dagen na levering.Pls contact op met uw verkoper voor het terugzenden van de producten.We zullen ofwel vervanging ofwel terugbetaling op receupt van het defecte item.Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de retour verzendkosten.

3.U kunt de goederen aan ons teruggeven binnen de garantie van de dag als de goederen was gebroken .

4. Als de goederen beschadigd zijn als gevolg van het transport proces,we hebben geen verantwoordelijkheid,maar wij zullen ons beste proberen om u te helpen om compensatie te krijgen van het transport bedrijf .

5. Na het krijgen van het geretourneerde artikel, zullen wij restitutie van de klant op het item, de prijs ( exclusief de verzendkosten aan en uit )

Feedback

Feedback is het ontbijt voor de kampioen.Uw feedback is zeer improtant aan de ontwikkeling van onze activiteiten en graadmeter van hoe we het doen.Wij nodigen u uit oprecht om positieve feedback is voor ons de service.Als u satsdfied met onze producten en diensten.

  • Model Aantal: Touchpad
  • Compatibel Merk/Model: GEEN
  • Merknaam: szmicroera
  • Met USB: Touchpad

5

ok