Hond Training Bell Praktische Training Bell Cute Pet Bel voor Hond Kat Interactieve Speelgoed

Hond Training Bell Praktische Training Bell Cute Pet Bel voor Hond Kat Interactieve Speelgoed

€4.16 €3.49
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: onderwijs kat toilet, kat op de wc, kat toilet, kat voor speelgoed, draagbare kat zindelijk worden, kat speelgoed, mooie hond bell, kat zindelijk worden, hond potje klokken, lepim.

De pet-bell is gemaakt van ijzer en is het veilig en niet-toxisch.U kunt het gebruiken voor het trainen van uw huisdier, en het is ook een interactief speelgoed voor huisdieren.De pet bell kan meerdere malen worden gebruikt en duurzaam voor een lange tijd te gebruiken.

Kenmerken: Hoge kwaliteit gietijzer materiaal, reukloos, veilig en niet-toxisch.U kunt gebruik maken van de bel voor het trainen van uw huisdier, een interactief speeltje voor uw huisdier.Gemakkelijk te gebruiken in de plaats van de pet-bell.Huisdier geschenk: je kan het kopen voor uw huisdier of huisdier minnaar.Herbruikbaar en duurzaam: kan meerdere malen worden gebruikt en duurzaam voor een lange tijd te gebruiken.

Specificaties:

Voorwaarde: Gloednieuwe 100%

Materiaal: Ijzer

Kleur: Wit, Blauw, Roze, Rood, Geel(Optioneel)

Afmetingen: ca. 4*7cm/ 1.57* 2,75 in

Gewicht: ca. 73g/ 2.57

Pakket Lijst:

1* Pet-Bell

Opmerkingen:

1. Gelieve 0-2cm fout wordt gemaakt doordat de handmatige meting.Bedankt voor uw begrip.

2. Monitoren zijn niet gekalibreerd hetzelfde, item kleur weergegeven op de foto ' s kan tonen enigszins afwijken van de werkelijke object.Neem de echte standaard.

Paklijst

Pakket Lijst:

1* Pet-Bell

  • Gewicht: approx. 73g/ 2.57
  • Grootte: approx. 4*7cm/ 1.57* 2.75in
  • Materiaal: Ijzer