LS-grond/cryo-vloeistof voor zware rook generatoren, lichtvlek

LS-grond/cryo-vloeistof voor zware rook generatoren, lichtvlek

€28.96
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: artritis zalf, zalf pijn in de gewrichten, e-vloeistof, spierpijn, Vloeistof, zalf, de pijn in de gewrichten, roken, e rook, chinese rook.

LS-grond/cryo-vloeistof voor zware rook generatoren, lichtvlek

Vloeistof voor zware rook-generatoren met een verwarmingselement en koeler.T

Ontworpen voor het creëren van dichte en weelderige zwemmen wolken.

De vloeistof neemt niet toe in de tijd en snel genoeg verdwijnt na gebruik.Ontworpen als een speciale vloeistof voor gebruik in ultrasoon zware rook generatoren geleverd door lichte plek.

De vloeistof is universeel en geschikt voor alle rookmachines, echter zonder het koelen van de rook zal voorwaardelijk worden zwaar.

Let op!!!Vloeistoffen worden alleen verzonden door de SDEC service.Als er geen kantoor in uw stad, bij het bestellen, moet u de stad van levering, waarbij er een SDEC.

Vrienden, als u een unieke specificatie, u kunt de zoekfunctie gebruiken op de store of ons een vraag stellen.We zullen zeker antwoord en het juiste product te vinden!

Levering van goederen wordt uitgevoerd door het bedrijf sdek of e-mail van de russische Federatie.

Als een regel, kleine goederen (toebehoren) worden geleverd door de post, grote-en kleinbedrijf (gereedschappen en apparatuur) zijn geleverd door SDEC.

Om de kosten van verzending, het gebruik van coupons van onze winkel =)))

Let op!!!Als uw plaats niet in een punt van de kwestie van SDEC, bieden wij levering aan het dichtstbijzijnde punt, of u kunt in de opmerking bij de bestelling levering "aan de deur".In dit geval zal de levering worden betaald door u bovendien bij ontvangst van het pakket.

Over de winkel "muzsale"

Wij verkopen de goederen van de officiële vertegenwoordigers van de wereldwijde merken op het grondgebied van de russische Federatie.We hebben gewerkt op de markt voor muziekinstrumenten en muzikale apparatuur sinds 2009. Vaste sponsors van de alle-russische en internationale wedstrijden, culturele en educatieve projecten.

Onze ervaring kunt u om u te voorzien van de meest interessante zaken uit een enorm bereik.Alle goederen de garantie van de officiële leveranciers.

Alle goederen zijn verzekerd.Dit is een grote plus in samenwerking met ons.Abonneer je op onze pagina.Je zal leren de eerste over nieuwe producten en goede kortingen eerste.

Veel plezier bij het winkelen!

Met vriendelijke Groet, team MuzSale

  • Merknaam: Lichtvlek

5

Ещё не проверял как проверю отпишусь...