Koogeek Smart Outlet Individueel regelbare Wi-Fi Stopcontact, stekkerdoos met 3 USB-Poorten voor het Opladen van Apple HomeKit Afstandsbediening

Koogeek Smart Outlet Individueel regelbare Wi-Fi Stopcontact, stekkerdoos met 3 USB-Poorten voor het Opladen van Apple HomeKit Afstandsbediening

€40.88 €24.53
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
 • Tags: plug zigbee, yuwell yx301, home homekit, ClearGrass, homekit schakelaar, wanbo, smart home apple homekit, sonoff fob, koogeek smart, ifttt schakelaar.

Overzicht

Koogeek Smart Outlet is een slimme surge beveiligde stekkerdoos die biedt drie HomeKit ingeschakeld stopcontacten, drie USB-poorten en een 5.0 ft netsnoer.Met Apple HomeKit technologie, de drie Wi-Fi-stopcontacten kunt u de aangesloten accessoires op afstand en los van elke locatie met uw iPhone, iPad, iPod touch of Apple Horloge.Na de installatie van uw Smart Outlet, het configureren van de Koogeek Home app met slechts een paar eenvoudige stappen.U kunt elk stopcontact afzonderlijk met behulp van Siri of de Koogeek Home app, zelfs wanneer u niet bent home.By het maken van aangepaste scènes, kunt u meerdere HomeKit ingeschakeld accessoires tegelijkertijd.U kunt een aangesloten apparaat of de scène in-of uitgeschakeld automatisch uit op een vooraf ingestelde tijd door het instellen van timers.U kunt ook de status van elk stopcontact en het monitoren van het totaal energieverbruik van de drie stopcontacten.

Multifunctionele Contactdoos

De macht tot drie elektronische apparaten en drie USB-gevoede apparaten, met het nominale vermogen van 1800W.Het leveren van macht door middel van een 1,5 meter, heavy-duty 14 AWG netsnoer, waardoor gemakkelijke verbindingen naar een verre stopcontact.

3 Onafhankelijke Controle AC Outlets

De drie HomeKit ingeschakeld stopcontact zijn apart schakelbaar en Wi-Fi is ingeschakeld.Schakel de aangesloten apparaten in-en uitschakelen afzonderlijk door het gebruik van de app Siri, of de aan / uit-schakelaars.

3 Smart USB-Poorten

Intelligent detecteren van de aangesloten apparaten en ondersteuning, veilig en snel opladen voor maximaal 3 apparaten tegelijk op, met een totale stroom van de output van maximaal 4.1 A. Compatibel met iPhone, iPad, iPod of andere USB-gevoede apparaten.

Werkt met Apple HomeKit en de Google-Assistent, en is Compatibel met Alexa

Apple HomeKit technologie biedt een gemakkelijke, veilige manier om te bepalen HomeKit ingeschakeld accessoires met uw stem het gebruik van Siri rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad, iPod touch of Apple Horloge.Siri in totaal ondersteunt 21 talen en heeft ondersteuning voor localisatie voor 36 landen.

Krachtige App

Met de Koogeek Home app, die u gemakkelijk kunt bedienen, monitoren en plannen van meerdere aangesloten accessoires apart of gelijktijdig met de easy setup op een 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk.U kunt ook de toegang van aangesloten accessoires voor de Apple Home app.

Set Schema ' s en Timers

Het instellen van een aangepaste schema ' s en timers voor elk aangesloten apparaat of scène.Het aan-of uitschakelen van een of meer apparaten op een bepaalde tijd automatisch in.

Scènes aanmaken en gebruiken om Meerdere Apparaten te bedienen

Maak gepersonaliseerde schermen besturen van meerdere apparaten tegelijk op met één Siri-spraakbesturing van een schema/timer of gewoon een tik.

Monitor Energieverbruik

De status controleren van elke wandcontactdoos en de monitor real-time, dagelijks en maandelijks elektriciteitsverbruik van alle drie de netstroom via de Koogeek Home app.

Automatiseren en op Afstand Toegang

U kunt uw Apple TV met tvOS 10.1 of hoger, of iPad met iOS 10.1 of later als een huis hub om te controleren uw HomeKit accessoires op afstand toegang te krijgen, en het automatiseren van uw accessoires.

Meerdere Bescherming

Gebouwd met hoge kwaliteit bouw en verbeterde circuits en componenten, het biedt een 15A resettable circuit breaker -, output-over-de huidige bescherming, over-voltage bescherming, beveiliging tegen oververhitting en kortsluiting, overbelasting en overspanningsbeveiliging.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp

U kunt instellen dat Slimme Stopcontact van het Thuis app direct vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch in een paar eenvoudige stappen.Schakelaars en LED-indicatoren maakt een gemakkelijke controle en monitoring.

Opmerking:

1. De USB-poorten zijn uitsluitend bedoeld voor het opladen van apparaten en kan niet worden gebruikt voor het overbrengen van gegevens.

2. Dit apparaat is NIET bedoeld voor gebruik in of rond natte of potentieel natte gebieden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, aquariums, sauna ' s, douches en fonteinen.

Specificaties

Merk: Koogeek

Materiaal: PC (V-0 vlam-vertrager) + koperdraad (14 AWG)

Kleur: Wit

LED-indicator licht kleur: Groen

Type stekker: plug ONS

UPC: 710033643210

De input van de macht:

ONS Standaard: 120 v AC Max, 60Hz

Nominale stroom:

ONS Standaard: 15A

Nominaal vermogen:

ONS Standaard: 1800W

Aantal stopcontacten: 3 * AC outlets

Aantal USB-aansluitingen: 3 * USB-poorten

Totaal USB-output: DC 5V / 4.1 EEN (Max.)

USB-uitgang 1: DC 5V / 1A (Max.)

USB-uitgang 2: DC 5V / 1A (Max.)

USB-uitgang 3: DC 5 v / 2,1 A (Max.)

Resettable circuit breaker: Ja

Systeem vereisten

- Wi-Fi (802.11 b/g/n, ALLEEN 2,4 GHz )

- WPA-of WPA2 Netwerk Beveiliging

- Koogeek Home-app (verkrijgbaar in de App Store)

- Om dit te regelen HomeKit-compatibele accessoire, iOS 8.1 of hoger is aanbevolen

- Het beheersen van dit HomeKit-compatibele accessoire automatisch en weg van huis vereist een Apple-TV met tvOS 10.1 of hoger, of een iPad met iOS 10.1 of later opgezet als een huis hub

Netsnoer lengte: Ca. 5.0 ft / 1.5 m

HomeKit compatibiliteit: Voor gebruik met iPhone, iPad, iPod touch en Apple-Horloge met iOS 8.1 of hoger

USB-compatibiliteit: iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (3e en 4e generatie), iPad 2, iPad, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini met Retina-display, iPad mini iPod touch (1e tot 5e generatie), iPod classic, iPod shuffle (1e tot 4e generatie) en iPod nano (1e tot en met 7e generatie).Compatibel met alle 5V-ingang USB-gevoede apparaten.

 • Certificering: GEEN
 • Materiaal: PC + koperdraad
 • Staat van de Montage: Klaar-om-te-Gaan
 • Max snelheid: Andere
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Controle Kanalen: 2 Kanalen
 • Model Aantal: Smart Outle Stekkerdoos
 • Merknaam: koogeek
 • Kenmerken: Afstandsbediening
 • Gyro: Andere

1

Article with uk outlets unusable in France