Originele Kaabo Mantis Roterende Hoofd Onderdelen Van Het Frame Mantis Scooter Onderdelen Van Het Frame Accessoires

Originele Kaabo Mantis Roterende Hoofd Onderdelen Van Het Frame Mantis Scooter Onderdelen Van Het Frame Accessoires

€49.32
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: dualtron elektrische, kaabo mantis delen, frame scooter, e scooter frame, electr scooter, kaboo mantis 800w, kaabo, scooter sym, 1090mhz, kaabo mantis.

Let Op

* De prijs is inclusief transport kosten, maar niet met inbegrip van douane belasting.Er is een bepaalde verhouding die de goederen zal worden gecontroleerd door de douane, als uw pakket wordt gecontroleerd, u betaalt de douane belasting door jezelf.Verschillende landen hebben verschillende douane-standaard die u moet volgen en die van uw land. * De wijze van vervoer, inbegrepen in de prijs wordt bepaald door de verkoper. * Wij hebben alle accessoires, maar sommige van hen hebben niet in de link,als u andere accessoires,gelieve ons vrij te contacteren.

1.LOOMO Wiel Store belofte dat alle goederen worden verkocht in de winkel zijn origineel, en ook verkopen wij alle accessoires van het verkochte, als u nodig hebt om te kopen accessoires in de toekomst, kunt u contact opnemen met ons, oude klanten kunnen genieten van een preferentiële prijzen. 2. Als er een kwaliteitsprobleem wanneer ontvangt u van ons product, neem dan zo vriendelijk contact met ons op zo snel als mogelijk is, zullen wij een oplossing bieden. 3. LOOMO Wiel Store garantie dat de goederen zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat de goederen die u ontvangen met een goede kwaliteit. 4. Alle items worden professioneel verpakt met grote zorg om te zorgen voor een veilige levering. 5. We diep hopen dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons. 6. Wanneer de transactie is voltooid, en als u tevreden bent met het, wij verzoeken u vriendelijk om positieve feedback te geven, en wij zullen hetzelfde doen voor u. 7. We werken heel hard voor je 100% positieve feedback.Als u niet tevreden bent, gelieve te voelen vrij om ons te laten weten, zullen wij ons beste proberen op te lossen het probleem voor u. 8. Onze taak is om de aanschaf van een zorgeloze ervaring.Ons doel is tevredenheid van de klant!

  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

5

The parts were well-packed, and got here much faster than I expected. Ordered on Jan 18, and received Jan. 28.