Huepar TPD05 met 3-Weg Flexibele cilinderkop waterpas schroefbevestiging Aluminium Draagbare Verstelbare Statief voor het Niveau van de Laser Camera

Huepar TPD05 met 3-Weg Flexibele cilinderkop waterpas schroefbevestiging Aluminium Draagbare Verstelbare Statief voor het Niveau van de Laser Camera

€22.10
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: statief les telefoon, statief, huepar, laser standaard, het niveau van de laser de, bubble camera speelgoed, 12 kruislaser outdoor, camera statief, huepar het niveau van de laser, het niveau van de laser.

WEDSTRIJDEN APPARATEN MET 1/4"-20 SCHROEFDRAAD VATTING:

Quick Release Plaat met 1/4"-20 Schroef Mount voor snelle aansluiting.Compatibel met de meeste Laser Niveaus, Digitale Camera ' s, Lenzen, Camcorders, GoPro apparaten, Verrekijkers, Telescopen, afstand meten, Meetzoeker, enz.

3-WAY PAN HEAD MET WATERPAS:

Bieden Rotatie van 360 ° Panorama ' s, kunt u om te draaien in een hoek horizontaal en verticaal.De Ingebouwde Bubble Bekijk Niveau kan u helpen bij het aanpassen van de hoek en nauwkeurigheid.

HANDVAT & LOCKING:

De statiefkop in de beweging wordt gecontroleerd door een interne positionering van de arm en een aparte knop die het mogelijk maakt voor 90°verticaal zwenkbaar.

VERSTELBARE 3-SECTIE BENEN & MIDDELSTE KOLOM:

3 sectie benen hoogteverstelling gesp, verlengde middelste kolom om te voldoen aan uw verschillende behoeften.Leg met quick lock past, van 9,6" te 19.7", draagvermogen: 9 LB.

LICHTGEWICHT & COMPACT:

Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium.Netto gewicht 0,8 kg en minimale grootte van 0,8 meter maakt het een draagbaar en praktisch stuk gereedschap.Pakket, inclusief een draagtas, ideaal voor reizen en vervoer.

  • Geschikt voor: Travel Camera, Laser-Niveau
  • Schroef Mount Grootte: 1/4"-20 Schroef Mount
  • Model Aantal: TPD05
  • Merknaam: HeiPoe
  • DIY Levert: Verf & Decoreren
  • Materiaal: Aluminium