Industriële Automatisering Originele Mitsubishi Hoge Snelheid FX-Familie PLC Controller FX3U-80MR FX3U-80MR/ES-EEN

Industriële Automatisering Originele Mitsubishi Hoge Snelheid FX-Familie PLC Controller FX3U-80MR FX3U-80MR/ES-EEN

€212.58
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: fx3u plc, plc-logo am2, fx2n plc, analoge plc, fx3u, cp1e omron, plc, raad van soft start, din plc, de auto van mitsubishi.

Industriële Automatisering Originele Mitsubishi Hoge Snelheid FX-Familie PLC Controller FX3U-80MR Product Beschrijving

De FX3U is de oorspronkelijke duale systeem-bus, high-speed, volledig uitbreidbaar compacte PLC ontworpen om naadloos te regelen communicatie, netwerken, analoge, en de positionering van systemen.Met een maximum van 384 controleerbaar lokale en netwerk-I/O via CC-Link,de FX3U maakt gebruik van de kracht en flexibiliteit om een oplossing te bieden voor een verscheidenheid van toepassingen.

3e generatie compacte PLC

Hoog rendement met meer snelheid, prestaties, geheugen en nieuwe functies

Ingebouwde hoge snelheid van de verwerking en plaatsing

De FX3U een maximum van 256 aangesloten I/O, en tot 384 punten met CC-Link remote I/O.

Product Details

Alles-in-één CPU, voeding en I/O. Bevat veel opgewaardeerd functies van de FX2N, met inbegrip van hoge uitbreidbaar met Expansie Boards en Speciale Adapters om functionaliteit toe te voegen.

Snel Instructie Keer

Algemene Instructies: 0.065 µs / instructie (neem Contact op met Instructie) Toegepast Instructies: 0.642 µs / instructie (MOV-Instructie)

Groot Geheugen

Er 64.000 stappen van de ingebouwde programma-geheugen.

Flash-Geheugen Cassettes met lader functie beschikbaar zijn.

Van Toepassing Zijnde Normen

Alle producten ondersteunen en en UL/cUL-normen.Diverse scheepvaart goedkeuringen worden ondersteund.

Groot Geheugen van het Apparaat hulprelais 7,680 punten Timers 512 punten Tellers 235 punten van Gegevens Registreert de 8.000 punten Extensie Registreert het 32.768 punten Extensie Bestand Registers

(met optionele Geheugen Cassette) het 32.768 punten

Toepassing

Programmable logic controller (PLC) is een controle systeem met elektronische bewerkingen.Het eenvoudig opslaan van procedures, handige uitbreiding van uitgangspunten, functies van sequentiële/position control, time-tel-en-input/uitvoer controle op grote schaal worden toegepast op het gebied van industriële automatisering controle.

PLC belangrijkste software-industrie: textiel-machines textiel industriële machines, hijs-en machine-industrie, lift industrie, metallurgische industrie, de energie-industrie, de aardolie-en petrochemische industrie, gemeentelijke-industrie, de chemische industrie, de bouwsector, de bouwmaterialen-industrie, machine-industrie, plastic machines, rubber machines , elektronische speciale apparatuur, auto-industrie, enz.

Bedrijf Informatie

SICHUAN HONGJUN SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD is een professionele leverancier van PLC en HMI met 20 jaar productie-ervaring.

Onze belangrijkste producten van PLC, HMI worden wijd toegepast op het gebied van industriële automatisering controle.Wij richten ons op Delta, Mitsubishi,Omron,Simens, ABB, Schneider, Fuji, Rockwell.

Wij garanderen 100% nieuwe originele merk, en we hebben veel voorraad-met snelle levering.De technische ondersteuning en service na verkoop is aangeboden en de klant vragen zullen worden beantwoord in de eerste tijd.VEELGESTELDE vragen

1.Q:Hoe zit het met de garantie?

A:Alle goederen zijn voorzien van 1 jaar garantie.

2.Q:Wat is de levertijd?

A:Normaal gesproken in 1 Week.

3.Q: Andere leveranciers hebben een betere prijs dan de jouwe?

A:"het grootste voordeel voor de klanten is het onze overtuiging dat, als u een betere prijs, neem dan laten we het weten.We zullen proberen het beste aan uw prijs en je kunnen ondersteunen.

4.Q:Hoe zit het met de verzending?

A:Wij kunnen het regelen van verzending door DHL, FedEx, UPS,TNT, EMS met de concurrerende prijs, natuurlijk kunnen klanten ook gebruik maken van hun eigen expediteurs.

5.Q:Hoe zit het met de voorwaarden van betaling?

A:over het Algemeen door T/T, Paypal en Western Union ook accepteren.Betaling & Verzending

Contact

  • Motor Type: plc
  • Model Aantal: FX3U-80MR
  • Oorsprong: JP(Oorsprong)