Kleding DIY Overjas naaipatroon Jas Naaien Sjabloon Snijden tekening BFY-47

Kleding DIY Overjas naaipatroon Jas Naaien Sjabloon Snijden tekening BFY-47

€5.02
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: chiffon naaipatroon, naai patroon, trendy patronen naaien, patchwork tool, patchwork patroon, maak naaipatroon, alpaca stof, quilten sjabloon plein, cooton naaien patronen, poly satijn.

Kopen naai patroon, alleen hoef te betalen portokosten

《 Verkopen kleding naaien patroon, geen kleding verkopen 》

Kennisgeving: voordat u koopt

1. De commodity-kenmerk: merk kleding naaien patroon

2. Naai patroon materiaal: 45 gram van de zweedse papier (met witte)

3. Verpakking: Plastic zakken (elk formaat en elke stijl afzonderlijk)

4. Producten omvatten: A. naaipatroon.B.Verpakking zak.C.De stijl van het diagram en de Maat tabel

5. Kopen naaipatroon volgens uw maat。 Elke naai patroon bevat: Stof patroon, Voering patroon (indien dit lid behoeften), lijm voering patroon, Netto-raad, naaipatroon inclusief Naad.

6. Hoe te gebruiken: na het ontvangen van het patroon, je moet het alleen volgen het patroon van het snijden stuk van de buiten lijn snijden, dan is volgens de richting van de stof steken en verspreid op het doek, en vervolgens, afhankelijk van de grootte van de stekken patroon snijden van materiaal, na het snijden kan naaien.

7. Hoe kiest u de maat, u kunt volgens de beschrijving van de grootte van het menselijk lichaam netto beperken dimensie tabellen en kleed grootte form size (papierformaat te kiezen voor hun eigen behoeften en gefotografeerd, weet niet hoe te kiezen van de grootte, kan het verzenden van je eigen lichaam netto buste, zoals netto netto netto buikomtrek en heupomtrek grootte van de omtrek van de grootte van de eigenaar (netto beperken menselijk lichaam grootte moet worden statistieken, niet te strak, noch te los) en vertelde dat de eigenaar moeten ontwerpen, en dan contact opnemen met de eigenaar om u te helpen kies de grootte.

8. Het patroon past bij een menigte: het naaien van een bepaalde basis, DIY kleding naaien liefhebbers, kleding aanpassen, winkelier, kleding bedrijf of fabriek.

9. Het patroon is niet geschikt voor de menigte: er is geen naaien, nooit gebruikt naald en draad.

10. Dienst-na-verkoop: A. kleding patronen kunnen worden gekopieerd baby, eenmaal verkocht, geen restitutie niet veranderen, geest gelieve niet te kopen.

B.Je bent in het proces van het gebruik van, er niet begrijpen waar het patroon, neem dan contact met ons op, wij zullen ons beste proberen om u te helpen

Antwoord。

11. Wij verkopen is het naaien van patronen, geen tutorial naaien foto ' s en video.

Jurken Naaien Patroon voorbeeld :

Het menselijk lichaam netto beperken dimensie meting: SCHOUDER Sta recht op de romp, de armen natuurlijke verzakking, met flexibele regel nauwsluitende schouder van meten van de afstand tussen de hoekpunten.BUSTE Stand rechte lichaam, de flexibele regel na de borst hoog niveau meten.TAILLE Over de navel 2 cm, flexibel regel montage van de meting.HIP

Sluit je benen rechtop te staan, te lopen via de heup hoog flexibele regel niveau measurement.NET LICHAAM GROOTTE:

KLEDING MAAT SPEC:

  • Geslacht: VROUWEN
  • Grootte: None
  • Model Aantal: BFY-47