Munt Vorm Desktop Decompressie Speelgoed Kinetische Metalen Decompressie Gyroscoop Kinderen Volwassenen Oprichting Volwassen Stress Speelgoed

Munt Vorm Desktop Decompressie Speelgoed Kinetische Metalen Decompressie Gyroscoop Kinderen Volwassenen Oprichting Volwassen Stress Speelgoed

€6.70 €3.95
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: gyroscop je, kinetische zand speelgoed, swingende stick kinetische, kinet, fidget speelgoed, kinetische sculpturen, mk23, spinner stress, flip flipo, verlichting van stress.

Beschrijving:

Naam: Decompressie gyroscoop

Materiaal: Aluminium

Kleuren: Aangezien tonen

Verpakking: Zak

Functie: Draaien, decompressie, desktop, decoratie

Grootte van het Product: Diameter: 4 cm / 1.18 inch

(Houd rekening met een lichte fouten als gevolg van een handmatige meting)

Paklijst: 1 *Gyro

Functie:

Dit is een precisie-bewerkte tabel speelgoed dat maakt u een fascinerende illusie wordt gedraaid.Draai het om de verbazingwekkende effect van een constant vloeiende spiraal.

Een dynamische kunst die nodigt u uit om te transformeren van een juist ontworpen statische vorm van een hypnotiserende optische illusie.

Wanneer gedraaid, produceert het een bijna magisch effect, net als een continue spiraal zal een zekering naar de tafel.

Het kan worden gedraaid op een tabel of met het vliegtuig.De stevige body en een glad oppervlak maken het zeer aangenaam om te communiceren met mensen.Hij draait rustig, zodat u niet de moeite iedereen.

Geweldig voor ontwerpers, producenten, denkers en iedereen die wil ontketenen hun innerlijke creativiteit en verbeelding.Blijf geconcentreerd, stress te verlichten of te ontspannen tijdens de werkuren of brainstormen.

Wij geloven dat de fantasie is een unieke manier te inspireren.Het is echt een geweldig en origineel cadeau, en elke keer dat het communiceert, creëert het een beetje magie.Elke unit is ontworpen voor het minimaliseren van detail en kan worden gebruikt voor het leven.

  • Feature3: Desktop decompressie speelgoed
  • Leeftijd: > 3 jaar
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Feature2: Decompressie gyroscoop
  • Feature1: Desktop decompressie speelgoed