NIEUWE Gele GPS Vervoerder Vaste Adapter met 5/8 draaien & Tribrach Met Optisch schietlood voor GPS Instrumenten

NIEUWE Gele GPS Vervoerder Vaste Adapter met 5/8 draaien & Tribrach Met Optisch schietlood voor GPS Instrumenten

€76.37 €66.44
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: Colt 1911, dalen, 58 doelstelling adapter, topcon tribrach, gaeton optische gele schakelaar, baofeng 58 adapter, prisma tribrach, snelle mag zakje, gele optische schakelaars, tribrach.

Beschrijving

Kenmerken: 100% Brand New en Hoge Kwaliteit GPS-Roterende Tribrach Adapter met 5/8 Draaien van de Schroef Voor total station en GPS 5/8 Buitendraad Geel Tribrach en Geel GPS-Vervoerder Hoge precisie Drie-kaak Tribrach met Optisch Lood Drie nivellering schroeven met middellijn Draai-focus (2,5 x mag.) De GPS adatper met 5/8"-11 berg 3-polige gedwongen centrering verbinding Geschikt voor GPS-instrument en Prisma-Pakket omvat: 1pcs x Nieuwe Gele Tribrach met optisch lood 1pcs x YellowGPS Adapter

Betaling

Wij accepteren PayPal alleen.Zorg betaling zo snel mogelijk na de aankoop (niet later dan 7 dagen na einde veiling).Meerdere items kopen, vul dan het afrekenen pas nadat je gewonnen hebt al je items.Voor uw gemak, scheepvaart kortingen worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

Het Verschepen Beleid

1.We zullen het schip naar uw EBAY-ADRES binnen 48 uur na ontvangst van een betaling.Wij verzenden niet op weekend of op feestdagen. 2.Item(s) zullen worden verzonden naar de koper Ebay geverifieerd adres.Vooraleer u betaalt, zorg ervoor dat uw adres op ebay overeenkomen met het adres dat u ons wilt schip. 3.Verzending duurt ongeveer 8 tot 18 werkdagen,maar het gaat soms te 25-30 dagen voor afgelegen gebied.Dat is afhankelijk van de vracht in verschillende landen. 4.Verzend-en administratiekosten zijn mailing, verpakking, opslag en distributie kosten. 5.Als koper, is het uw plicht tot het betalen van de belasting wanneer u een bestelling vanuit het buitenland.Onze prijs is exclusief belastingen, BTW, of andere verborgen kosten 6.Let op: Wij doen geen schip het punt aan Lokale , Nigeria, Italië, Afrika en sommige afgelegen eiland te landen.

Retour Beleid

1.Het probleem met de post, of niet tevreden bent met dit item, neem contact met ons op binnen 3 dagen na ontvangst van het item.Terugbetaling alleen verkrijgbaar binnen 14 dagen, na 14 dagen, alleen de reparatie. 2.Zijn We niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke schade of schade is / zijn het gevolg van de koper misbruik.De koper is verantwoordelijk voor het betalen de terugkeer verzendkosten.Als het artikel defect, dan kan deze geruild worden, gewoon terug te sturen binnen 2 weken van aankomst voor een volledige restitutie, verminderd met de verzend-en administratiekosten.Items moeten worden teruggestuurd met alle toebehoren en originele verpakkingen.Anders, niet vervangen.Voor alle producten retour klanten MOETEN contact met ons op voor het retourneren adres. 3.Terug verzendkosten is de verantwoordelijkheid van de koper, tenzij de retourzending een gevolg van een fout van ons.En alle NIET-verkoper fout retourzendingen voor terugbetaling zijn onderworpen aan 20% re-stocking fee.Kopers betalen de verzendkosten op eigen kosten terugsturen voor omruiling of terugbetaling.Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van vervangende onderdelen.Restitutie zal worden gemaakt na ontvangst van het geretourneerde artikel.

Feedback

1.Als u niet tevreden bent, voor welke reden dan ook, aarzel dan niet snel te verlaten negatieve/neutrale feedback.We werken hard om ervoor te zorgen dat ELKE KLANT 100% TEVREDEN bent en lossen elk probleem voor u op. 2.Als u tevreden bent met het product wat u heeft ontvangen,laat ons positieve feedback. 3.Onze eerste missie is ervoor te zorgen dat u tevreden bent met elk van de transactie.Neem contact met ons op voor het verlaten van een 1 of 2 beoordelingen, negatieve feedback of openen van het geschil.Wanneer u tegen een probleem aanlopen in de transactie, neem dan contact met ons op via Ebay Bericht Center, zullen wij antwoorden u binnen de 24 uur tijdens werkdagen.

De Tijd Van Het Werk

1. De Tijd van het werk: van maandag tot zaterdag, geen zon-of feestdagen. 2.Als u problemen heeft, zijn wij bereid om u te helpen.Neem dan contact met ons op via e-mail voor eventuele feedback.Wij zullen ons beste proberen te beantwoorden van uw e-mails binnen 24 uur op werkdagen.

  • DIY Levert: Metaalbewerking