Handwerken voor het Borduren door Ankicoleman DIY DMC Hoge Kwaliteit - Geteld Cross Stitch Kits 14 ct-Olieverf - Kerst Jongen

Handwerken voor het Borduren door Ankicoleman DIY DMC Hoge Kwaliteit - Geteld Cross Stitch Kits 14 ct-Olieverf - Kerst Jongen

€58.40 €35.04
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
 • Tags: dmc garen, Vreugde Zondag, dahlia handwerken kruissteek, cross stitch, toilet, 5d diamond schilderij vrede, cross stitching kit borduurwerk stich kraal handwerken, kingseven ontwerp, sullen, penguin design cross-stitch.

Lees de gehele tekst zorgvuldig door voordat u koopt!Steek: Geteld Cross Stitch Titel: Kerst Jongen Door: De M&W E-commerce, Inc .Steken: 240w x 290h Grootte: 17" x 21" (43,5 x 52.6 cm) Kleuren: 89 (kaart gebracht voor DMC garen); met behulp van solid floss kleuren, Alle steken zijn volledige Steken.Geen halve steken of terug stiksels.Dit is een nieuw en ongeopend compleet GETELD crossstitch kit met de titel " Kerstmis Jongen ." Inbegrepen in deze kit zijn: de kleur wit 14 count Aida x-stitch stof, Zwart-Wit PDF-Patroon grafiek met Symbolen, kleurgecodeerde draad palet en floss separator met presorted 6-strand katoenen borduurgaren, naald en volledig zijn en de engelse instructies ~ Alles wat u nodig heeft voor het voltooien van deze Cross Stitch project!

Dit is cross stitch klaar met de show.In onze Taobao winkel heeft verkocht in de afgelopen jaren is de duizend cross stitch kit, dat sommige klanten hun voltooide werken om ons op via het Internet, deze zijn slechts een onderdeel van.

1. Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Verzenden wij de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

2. We levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.

3. Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer u bent uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

1. We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

2. Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

3. De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

1. Wij bieden de 1 maand gratis vervanging.Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen na uw ontvangst van het product.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

2. Ook bieden wij 12 maanden gratis onderhoud.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Indien van een onderdeel moet worden vervangen, dient de koper ook betalen voor de kosten van de onderdelen die moeten worden vervangen.

3. Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op.Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer.Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

1. Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

2. Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

 • Patroon Type: PORTRET
 • Canvas Wijze Van Verpakking: Gevouwen
 • Gebruik: Huishoudelijke Artikelen/Decoratie
 • Stof Type: Katoen
 • Stijl: Europa
 • Verpakking: PVC
 • Frame: No
 • Merknaam: Ankicoleman Ontwerpen
 • Type: Pakket
 • Materiaal: 100% Katoen