Thinary 5Pcs VL53L0X Time-of-Flight (ToF) Laser Variërend Sensor Breakout 940nm GY-VL53L0XV2 Laser Afstand Module I2C IIC

Thinary 5Pcs VL53L0X Time-of-Flight (ToF) Laser Variërend Sensor Breakout 940nm GY-VL53L0XV2 Laser Afstand Module I2C IIC

€10.45 €9.93
Beschikbaar
Op voorraad

Verlanglijst
  • Tags: de hoogtemeter van de sensor, 940nm ir lamp, 940nm led, laser rangefinder sensor, vl53l0xv2, camera ic, 940nm ir led, ccs811 vochtigheid, tof, i2c.

Beschrijvingen: De VL53L0X van ST Microelectronics is een time-of-flight, variërend systeem geïntegreerd in een compacte module.Deze raad is een drager voor de VL53L0X, dus we raden het zorgvuldig lezen van de VL53L0X datasheet (pdf-1MB) voor gebruik van dit product.

De VL53L0 maakt gebruik van ST FlightSense technologie om precies te meten hoe lang het duurt voor de uitgezonden pulsen van infrarood laser licht om de dichtstbijzijnde object en terug naar een detector, zodat het kan worden beschouwd als een kleine, zelfstandige lidar-systeem.Deze time-of-flight (TOF) meting maakt het mogelijk om nauwkeurig bepalen van de absolute afstand naar een doel zonder dat het object van de reflectie sterk beïnvloeden van de meting.De sensor kan rapporteren een afstand van maximaal 2 m (6.6 ft) met 1 mm resolutie, maar het effectieve bereik en nauwkeurigheid (ruis) zijn sterk afhankelijk van de omgevingscondities en doel kenmerken zoals reflectie en de omvang, alsmede de sensor configuratie. (De sensor van de nauwkeurigheid is gespecificeerd voor het bereik van ±3% in het beste bij meer dan ±10% in minder optimale omstandigheden.)

Variërend metingen zijn beschikbaar via de sensor ik⊃2;C (TWI) interface, die ook is gebruikt voor het configureren van de instellingen van de sensor en de sensor geeft twee extra pennen: afsluiten van een input en een interrupt van output.

De VL53L0X is een grote IC, maar de kleine, loodvrij, LGA-pakket maakt het moeilijk voor de typische student of hobbyist te gebruiken.Het werkt ook op de aanbevolen spanning 2,8 V, die kan interfacing moeilijk voor microcontrollers werken op 3,3 V of 5 V. Onze breakout board adressen van deze problemen, waardoor het makkelijker aan de slag met de sensor, terwijl de totale omvang zo klein mogelijk zijn.

PIN Beschrijving

VDD Geregeld 2.8 V-uitgang.Bijna 150 mA is beschikbaar om de macht van de externe componenten. (Als u wilt overslaan en de interne toezichthouder, kunt u in plaats daarvan gebruik deze pen als een 2,8 V-ingang met VIN verbroken). VIN Dit is de belangrijkste 2.6 V 5,5 V voeding aansluiting.De SCL en SDA level shifters trek ik de⊃2;C de lijnen van hoge naar dit niveau.GND van De grond (0 V) aansluiting voor de voeding.Uw I⊃2;C controle van de bron moet ook het delen van een gemeenschappelijke grond met deze raad.SDA Niveau verschoven ik⊃2;C de gegevens lijn: HOOG is de VIN, LAGE gelijk is aan 0 V SCL-Niveau verschoven ik⊃2;C clock lijn: HOOG is de VIN, LAGE gelijk is aan 0 V XSHUT Deze pin is een actief-laag afsluiten ingang; de raad trekt het up-to-VDD zodat de sensor door de standaard.Het besturen van deze pin laag zet de sensor in de hardware stand-by.Deze input is niet het niveau verschoven.

  • Toepassing: Computer
  • Voedingsspanning: 2.6 V-5V
  • Merknaam: Thinary Elektronische
  • Type: Logica ICs
  • voorwaarde: Nieuw
  • Pakket: SOP
  • Werkende Temperatuur: -20℃~85℃
  • Model Aantal: Mod046